Check of je kunt deelnemen aan het bedrijfsfitness

benVitaal ondersteunt bij het verbeteren van vitaliteit en leefstijl van medewerkers en heeft een groot bedrijfsfitnessnetwerk. benVitaal concentreert zich op het implementeren, communiceren en beheren van bedrijfsfitness en sportregelingen. 

Via het bedrijfsfitness sport een medewerker met gemiddeld 40% voordeel op het abonnementsgeld, ook bij Mico Sport! Hierbij wordt je abonnement ingehouden op je brutosalaris, derhalve gaan je kosten sterk omlaag als gevolg van een fiscaal voordeel. Dit is dus heel erg de moeite waard. Mogelijk heeft ook jouw werkgever een bedrijfsfitnessregeling voor haar medewerkers?! De laagdrempeligheid om bedrijfsfitness binnen een organisatie te integreren, maken bedrijfsfitness een gezonde en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde.  

Wil je met voordeel sporten via je werkgever, vul dan de bedrijfsfitnesscheck in, duurt ongeveer 3 minuutjes. benVitaal checkt of jij ook kunt (gaan) deelnemen aan het bedrijfsfitness via jouw werkgever, zodat ook jij met voordeel kunt blijven bewegen!

 

Bedrijfsfitnesscheck

Contact

Mico Sport
Heldensedijk 2
6088NT Roggel

0475491667
Wijziging Lesrooster

Wijziging Lesrooster

Geplaatst op: 2019-05-24

Let op! Vanaf 1 juni zullen de volgende lessen komen te vervallen: maandag Circuittraining (9.00 uur) dinsdag spinning (10:30 uur) donderdag Aquafit (18.45 uur) en Pilates (20.00 uur)

Lees meer Meer nieuws
Easyswim bij Mico Lifestyle Centre

Easyswim bij Mico Lifestyle Centre

Geplaatst op: 2018-01-08

Hier is leren zwemmen voor uw kind écht een feestje!

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.