Health - Fitness - Lifestyle
info@micosport.nl

Blog

Home Blog

BodyBlast

30 minuten high-intensity interval training waarbij je snel je conditie verbetert, je snelheid verhoogt en veel calorieën verbrandt. Je doet veel oefeningen met je eigen lichaamsgewicht

Stuur mij meer informatie

Naam:

Email: Verplicht

Telefoon:

Bootcamp

Een bootcamp is een spierversterkende trainingmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groepstrainingen gedurende de periode van een uur. Door het teamverband sporten de deelnemers intenser dan ze individueel zouden doen, zodat de efficiëntie van de training verhoogt.

Stuur mij meer informatie

Naam:

Email: Verplicht

Telefoon:

Bedrijfsfitness

Een gezond en actief leven wordt steeds belangrijker. De overheid is bereid hierin een bijdrage te leveren.

Sporten met belastingvoordeel
Indien uw werkgever is aangesloten bij Mico lifestyle krijgt u belastingvoordeel op onbeperkt sporten. U maakt dan gebruik van het speciale Mico lifestyle tarief.
Bij een fulltime dienstverband kan het belastingvoordeel oplopen tot wel €20,- per maand.

Korting voor inwonende familieleden
Indien u zelf gebruik maakt van het bedrijfsfitness abonnement mag u ook het speciale tarief voor onbeperkt sporten aan uw inwonende familieleden aanbieden.

Deelnemen
Om te kunnen deelnemen aan bedrijfsfitness (met of  zonder fiscaal voordeel) kunt u direct contact opnemen met Mico lifestyle. Vervolgens wordt u binnen 1 week benaderd door ons om te starten! U betaalt zelf de contributie van per maand en ontvangt via uw werkgever elke maand het belastingvoordeel via uw salaris.
 

Dagpas
Bent u benieuwd naar wat uw voordeel is en hebt u interesse om bij Mico Lifestyle Centre te komen sporten? Vraag dan nu een gratis bedrijfsfitness dagpas aan. U maakt dan kennis met ons centre en wij zullen u al de voordelen van bedrijfsfitness uitleggen.

Stuur mij meer informatie

Naam:

Email: Verplicht

Telefoon:

Horeca

Micosport Sportcafe

Of je nu even wilt ontspannen na een intensieve workout of gewoon een kopje koffie wil drinken met een vriendin, bij Mico Lifestyle Centre kan het allemaal.

Evenementen
Ook worden er regelmatig geweldige feesten en party's gegeven in ons centre, houdt de agenda in de gaten en zorg dat je erbij bent!

Stuur mij meer informatie

Naam:

Email: Verplicht

Telefoon:

Zonnebank

Gezond en mooi uiterlijk
In de westerse cultuur zie je er gezond en mooi uit als je een kleurtje hebt. Een mooie, gebruinde huid is dan ook de meest voorkomende reden waarom mensen regelmatig een zonnestudio of zonnecentrum bezoeken om onder de zonnebank te gaan liggen.

Je beter voelen
Je kunt je beter voelen door regelmatig onder de zonnebank te gaan. Je voelt je beter, voornamelijk omdat je huid egaler lijkt en de warmte een heerlijk ontspannend moment oplevert. Ook helpt het enigszins tegen acne. 

Bescherming
Als je je huid langzaamaan en gedoseerd laat wennen aan UV-straling, dan bouwt deze een bepaalde beschermingsfactor op. Zodoende kun je jezelf beschermen tegen de felle zon in een warm vakantieland door van tevoren enkele keren gebruik te maken van een zonnebank (thuis of in een zonnestudio).

Stuur mij meer informatie

Naam:

Email: Verplicht

Telefoon:

Zwembad

Zwemmen bij Mico Lifestyle Centre is populair bij jong en oud. Een groot voordeel is dat bijna iedereen het mag. Bewegen in het water van het zwembad is van alle tijden en voor alle leeftijden. Bovendien is het in elk jaargetijde goed vertoeven in ons zwembad. De temperatuur is circa 28,5C in de zomer en 29,5C in de winter. Kortom een weldaad voor je. Of je nu heerlijk tot rust wil komen of wil nagenieten van je saunaronde.

Zwemmen is gezond
De kans dat je bij het zwemmen blessures oploopt, is bijzonder klein. Alle spieren worden gelijkmatig gebruikt en je gewrichten worden niet overbelast. Dat maakt deze watersport tot één van de gezondste en populairste sporten.

Het aanbod van zwemactiviteiten bij Mico Lifestyle Centre is bijzonder ruim. Of je nu gaat zwemmen om in conditie te blijven, om af te vallen, voor je gezondheid, of gewoon voor de gezelligheid. Er is altijd wel een programma dat is afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Stuur mij meer informatie

Naam *

Email *

Onderwerp:

Bericht *

Privé zwemles

Het kan soms erg ingewikkeld zijn om passende zwemles-oplossingen te vinden voor kinderen met beperkingen, maar meestal kan het wel.

Het lastigste is dat ieder kind een eigen aanpak nodig heeft, waardoor het lang zoeken kan zijn voor een zwemleraar erachter is wat in een specifiek geval het beste werkt. Een belangrijk uitgangspunt is bijvoorbeeld dat het kind plezier moet beleven aan de zwemles. Met veel complimentjes de beste motivatie zijn.

Ook voor kinderen met gedragsproblemen en verstandelijke beperkingen of met motorische beperkingen. Belangrijk is dat de lessen vooral de eerste 10 minuten altijd exact hetzelfde beginnen. De kinderen weten dan precies wat ze kunnen verwachten, waardoor ze zich veilig voelen en de kans op problemen kleiner is. Wat erg belangrijk is voor hun gevoel van eigenwaarde.

Stuur mij meer informatie

Naam *

Email *

Onderwerp:

Bericht *

EasySwim

Met EasySwim leert uw kind
makkelijk en met meer
plezier zwemmen

“Voor ieder kind maken wij leren zwemmen leuker en makkelijker” De droom van EasySwim is duidelijk: “al vanaf jonge leeftijd moeten kinderen veilig en met plezier, actief kunnen zijn in en rondom het water.” Dit begint bij de zwemopleiding.

Met een inmiddels bewezen zwemmethode,
die beter dan ooit is afgestemd op zowel de motorische als pedagogische ontwikkeling van jonge kinderen, is EasySwim inmiddels de nieuwe standaard voor zwemonderwijs in Nederland. Laat ook uw kind makkelijk en met plezier leren zwemmen, kies voor EasySwim

  • Makkelijker en met meer plezier leren zwemmen
  • Direct in het diepe voor een maximale ontwikkeling
  • Kinderen vinden het geweldig!
  • EasySwim Pro zwempak voor een hoge mate van veiligheid
  • Bewezen methode: >100.000 kinderen leerden al zwemmen met EasySwim

Meld u hier direct aan:  EasySwim

Stuur mij meer informatie

Naam *

Email *

Onderwerp:

Bericht *

Fysiotherapie

Fysiotherapie is bedoeld voor mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Dat wil zeggen functiestoornissen aan de spieren, pezen, banden en gewrichten. Ook gevolgen van functiestoornissen aan het zenuwstelsel kunnen worden behandeld. 

De klachten kunnen ontstaan tijdens het uitoefenen van werkzaamheden, ongelukken, spanning of als gevolg van veroudering. Met behulp van fysiotherapie kunnen functiestoornissen gestabiliseerd, verminderd of verholpen worden. De daaraan gekoppelde beperkingen kunnen geoptimaliseerd, hersteld of verbeterd worden.

Onze praktijk is rolstoeltoegankelijk en heeft voldoende parkeergelegenheid. Wanneer nodig, kunt u zelfs voor de ingang uitstappen. Buiten de twee ruime en goed uitgeruste behandelkamers hebben wij de beschikking over een grote oefenruimte met trainingsapparatuur. Er is een omkleedruimte en een invalidetoilet.

Openingstijden praktijk

Maandag08.00 - 14.00 uur
Dinsdag17.30 - 22.30 uur
Woensdag08.00 - 21.00 uur

Stuur mij meer informatie

Naam:

Email: Verplicht

Telefoon: