Health - Fitness - Lifestyle
info@micosport.nl

Blog

Home Blog

Bedrijfsfitness

Een gezond en actief leven wordt steeds belangrijker. De overheid is bereid hierin een bijdrage te leveren.

Sporten met belastingvoordeel
Indien uw werkgever is aangesloten bij Mico lifestyle krijgt u belastingvoordeel op onbeperkt sporten. U maakt dan gebruik van het speciale Mico lifestyle tarief.
Bij een fulltime dienstverband kan het belastingvoordeel oplopen tot wel €20,- per maand.

Korting voor inwonende familieleden
Indien u zelf gebruik maakt van het bedrijfsfitness abonnement mag u ook het speciale tarief voor onbeperkt sporten aan uw inwonende familieleden aanbieden.

Deelnemen
Om te kunnen deelnemen aan bedrijfsfitness (met of  zonder fiscaal voordeel) kunt u direct contact opnemen met Mico lifestyle. Vervolgens wordt u binnen 1 week benaderd door ons om te starten! U betaalt zelf de contributie van per maand en ontvangt via uw werkgever elke maand het belastingvoordeel via uw salaris.
 

Dagpas
Bent u benieuwd naar wat uw voordeel is en hebt u interesse om bij Mico Lifestyle Centre te komen sporten? Vraag dan nu een gratis bedrijfsfitness dagpas aan. U maakt dan kennis met ons centre en wij zullen u al de voordelen van bedrijfsfitness uitleggen.

Stuur mij meer informatie

Naam:

Email: Verplicht

Telefoon:

Horeca

Micosport Sportcafe

Of je nu even wilt ontspannen na een intensieve workout of gewoon een kopje koffie wil drinken met een vriendin, bij Mico Lifestyle Centre kan het allemaal.

Evenementen
Ook worden er regelmatig geweldige feesten en party's gegeven in ons centre, houdt de agenda in de gaten en zorg dat je erbij bent!

Stuur mij meer informatie

Naam:

Email: Verplicht

Telefoon:

Zonnebank

Gezond en mooi uiterlijk
In de westerse cultuur zie je er gezond en mooi uit als je een kleurtje hebt. Een mooie, gebruinde huid is dan ook de meest voorkomende reden waarom mensen regelmatig een zonnestudio of zonnecentrum bezoeken om onder de zonnebank te gaan liggen.

Je beter voelen
Je kunt je beter voelen door regelmatig onder de zonnebank te gaan. Je voelt je beter, voornamelijk omdat je huid egaler lijkt en de warmte een heerlijk ontspannend moment oplevert. Ook helpt het enigszins tegen acne. 

Bescherming
Als je je huid langzaamaan en gedoseerd laat wennen aan UV-straling, dan bouwt deze een bepaalde beschermingsfactor op. Zodoende kun je jezelf beschermen tegen de felle zon in een warm vakantieland door van tevoren enkele keren gebruik te maken van een zonnebank (thuis of in een zonnestudio).

Stuur mij meer informatie

Naam:

Email: Verplicht

Telefoon:

Zwembad

Zwemmen bij Mico Lifestyle Centre is populair bij jong en oud. Een groot voordeel is dat bijna iedereen het mag. Bewegen in het water van het zwembad is van alle tijden en voor alle leeftijden. Bovendien is het in elk jaargetijde goed vertoeven in ons zwembad. De temperatuur is circa 28,5C in de zomer en 29,5C in de winter. Kortom een weldaad voor je. Of je nu heerlijk tot rust wil komen of wil nagenieten van je saunaronde.

Zwemmen is gezond
De kans dat je bij het zwemmen blessures oploopt, is bijzonder klein. Alle spieren worden gelijkmatig gebruikt en je gewrichten worden niet overbelast. Dat maakt deze watersport tot één van de gezondste en populairste sporten.

Het aanbod van zwemactiviteiten bij Mico Lifestyle Centre is bijzonder ruim. Of je nu gaat zwemmen om in conditie te blijven, om af te vallen, voor je gezondheid, of gewoon voor de gezelligheid. Er is altijd wel een programma dat is afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

Stuur mij meer informatie

Naam *

Email *

Onderwerp:

Bericht *

Privé zwemles

Het kan soms erg ingewikkeld zijn om passende zwemles-oplossingen te vinden voor kinderen met beperkingen, maar meestal kan het wel.

Het lastigste is dat ieder kind een eigen aanpak nodig heeft, waardoor het lang zoeken kan zijn voor een zwemleraar erachter is wat in een specifiek geval het beste werkt. Een belangrijk uitgangspunt is bijvoorbeeld dat het kind plezier moet beleven aan de zwemles. Met veel complimentjes de beste motivatie zijn.

Ook voor kinderen met gedragsproblemen en verstandelijke beperkingen of met motorische beperkingen. Belangrijk is dat de lessen vooral de eerste 10 minuten altijd exact hetzelfde beginnen. De kinderen weten dan precies wat ze kunnen verwachten, waardoor ze zich veilig voelen en de kans op problemen kleiner is. Wat erg belangrijk is voor hun gevoel van eigenwaarde.

Stuur mij meer informatie

Naam *

Email *

Onderwerp:

Bericht *

EasySwim

Met EasySwim leert uw kind
makkelijk en met meer
plezier zwemmen

“Voor ieder kind maken wij leren zwemmen leuker en makkelijker” De droom van EasySwim is duidelijk: “al vanaf jonge leeftijd moeten kinderen veilig en met plezier, actief kunnen zijn in en rondom het water.” Dit begint bij de zwemopleiding.

Met een inmiddels bewezen zwemmethode,
die beter dan ooit is afgestemd op zowel de motorische als pedagogische ontwikkeling van jonge kinderen, is EasySwim inmiddels de nieuwe standaard voor zwemonderwijs in Nederland. Laat ook uw kind makkelijk en met plezier leren zwemmen, kies voor EasySwim

  • Makkelijker en met meer plezier leren zwemmen
  • Direct in het diepe voor een maximale ontwikkeling
  • Kinderen vinden het geweldig!
  • EasySwim Pro zwempak voor een hoge mate van veiligheid
  • Bewezen methode: >100.000 kinderen leerden al zwemmen met EasySwim

Meld u hier direct aan:  EasySwim

Stuur mij meer informatie

Naam *

Email *

Onderwerp:

Bericht *

Fysiotherapie

Fysiotherapie is bedoeld voor mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Dat wil zeggen functiestoornissen aan de spieren, pezen, banden en gewrichten. Ook gevolgen van functiestoornissen aan het zenuwstelsel kunnen worden behandeld. 

De klachten kunnen ontstaan tijdens het uitoefenen van werkzaamheden, ongelukken, spanning of als gevolg van veroudering. Met behulp van fysiotherapie kunnen functiestoornissen gestabiliseerd, verminderd of verholpen worden. De daaraan gekoppelde beperkingen kunnen geoptimaliseerd, hersteld of verbeterd worden.

Onze praktijk is rolstoeltoegankelijk en heeft voldoende parkeergelegenheid. Wanneer nodig, kunt u zelfs voor de ingang uitstappen. Buiten de twee ruime en goed uitgeruste behandelkamers hebben wij de beschikking over een grote oefenruimte met trainingsapparatuur. Er is een omkleedruimte en een invalidetoilet.

Openingstijden praktijk

Maandag08.00 - 14.00 uur
Dinsdag17.30 - 22.30 uur
Woensdag08.00 - 21.00 uur

Stuur mij meer informatie

Naam:

Email: Verplicht

Telefoon:

Sauna

Sauna, de weldaad voor lichaam en geest!

Een bezoek aan de sauna is een weldaad voor lichaam en geest. door de afwisseling van warmte, afkoeling en rust ontstaat een gevoel van totale ontspanning. Maar uw lichaam werkt wel! Gebruik maken van een sauna is niet alleen het opwarmen in een houten cabine, maar is een spel tussen afwisselend opwarmen, afkoelen en uitrusten.

In de sauna geeft u uw lichaam als het ware een fysieke training. Door het transpireren tijdens de hoge temperaturen in de sauna worden uw vochtreserves ververst. Tegelijkertijd bouwt uw lichaam weerstand op.

De voordelen van de sauna

Sauna is meer dan alleen maar relaxen, het biedt veel voordelen voor je lichaam en geest wat je direct na het saunabezoek zult merken. In beginsel is de sauna dé perfecte manier om je huid en je lichaam te ontgiften. Door het opengaan van je zweetklieren en het gigantische zweten, worden opgebouwde stoffen zoals sodium, alcohol, nicotine en diverse zware metalen op een natuurlijke manier uit je lichaam verwijderd. Laten we de belangrijkste voordelen van een sauna even op een rijtje zetten:

- Je zweetklieren worden gestimuleerd waardoor je huid wordt ontgift.
- Verbetering van de bloedsomloop waardoor je weefsels meer zuurstof krijgen.
- De hitte opent je neusholten.
- De sauna helpt om je immuunsysteem te versterken.
- Als je regelmatig naar de sauna gaat, wordt je huid mooier en zachter, waardoor je er jonger uit gaat zien.
- Saunagebruik verhoogd de elasticiteit van je huid, waardoor je minder snel last hebt van rimpelvorming.

Bij een ziekte, aandoening of andere gezondheidsklachten zoals hoge bloeddruk of hartklachten) adviseren wij u voorafgaand aan het saunabezoek contact op te nemen met uw huisarts.

Stuur mij meer informatie

Naam:

Email: Verplicht

Telefoon: